Advisor logga in

advisor.se

för 4 dagar sedan — Mina sidor är dina personliga sidor där du loggar in för att bland annat se hur mycket du tjänat in till pension, göra en pensionsprognos, …

Om Mina sidor och hur du loggar in – Pensionsmyndigheten

Om Mina sidor och hur du loggar in | Pensionsmyndigheten | Pensionsmyndigheten

På Mina sidor kan du enkelt få koll på din pension och se vad du tjänat in under livet, vad du får i pension som pensionär, ansöka om pension, …

Mina sidor är dina personliga sidor hos Pensionsmyndigheten. För att kunna logga in behöver du ha en e-legitimation.

Mina sidor – logga in och se din pension på ett enkelt sätt

Här kan du logga in i ditt program eller hantera dina tjänster. Inloggning och Mina Tjänster når du via vår plattform Visma Online. Välj program och logga …

Logga in på Mina tjänster – Visma Spcs

Logga in i ditt program från Visma | Mina Tjänster & Visma Online

Många redovisningskonsulter säger att Visma Advisor är det första de startar när de kommer till jobbet, och det sista de loggar ut från när de ska hem.

Här kan du logga in i ditt program. Mina tjänster för Visma Spcs når du via vår plattform Visma Online.

Visma Advisor | Byråstöd, ärendehantering & CRM för byråer!

Vi samlar automatiskt in dina pensionsuppgifter från cirka 30 pensionsbolag och Pensionsmyndigheten. Det tar vanligtvis 15 minuter.

Byråstödet Visma Advisor är ett CRM- och ärendehanteringssystem för redovisningsbyråer som tar ditt arbete som redovisningskonsult till en helt ny nivå.

minPension: Här får du enkelt koll på hela din pension

Här får du enkelt koll på hela din pension – minPension

För att du ska kunna se dina pensioner behöver du registrera dig och logga in. Det gör du med hjälp av BankID, Mobilt BankID eller Freja eID+.

minPension ger dig enkelt koll på hela din pension. Vi samlar automatiskt in dina pensioner för att ge dig en samlad bild av dina pensioner. Tjänsten är ett samarbete mellan staten och pensionsbolagen.

Se hela din pension – minPension

Login för våra kunder · Mest klickade · För privatpersoner · Affärssystem, bokföring och ekonomisystem · Inkasso, fakturering och kravhantering · Tidrapportering.

På minPension kan alla som har tjänat in till pension i Sverige logga in och se hela sin pension och göra pensionsprognoser.

Logga in – Visma

Om du hellre förvaltar ditt PPM-konto på egen hand, kan du logga in på Pensionsmyndighetens webbplats och administrera dina fonder därifrån.

Här hittar du länkar till inloggningssidor för Visma kunder och partners.

Visma Online

PPM via Advisor – Ekonomikompassen

PPM via Advisor | Ekonomikompassen

Premiepensionen utgör tillsammans med inkomstpensionen fundamentet i den så kallade pensionspyramiden. Utöver denna allmänna pension, som betalas ut av staten, kan pyramiden också bestå av tjänstepension och eget pensionssparande. Av de 18,5 procent av lönen som varje år sätts av till din pension, går 2,5 procent till premiepensionen. Anledningen till att premiepensionen ofta kallas PPM

Keywords: advisor logga in