Biltema – din guide till närmaste butik och öppettider

Om du är på jakt efter bilrelaterade produkter eller verktyg till hemmet, är Biltema den perfekta butiken för dig. Med ett brett utbud av produkter och hög kvalitet har Biltema blivit en populär destination för många. I den här artikeln kommer vi att titta närmare på Biltema och hur du kan hitta din närmaste butik och aktuella öppettider.

Hitta din närmaste Biltema-butik

Med över 140 butiker runt om i Sverige är det enkelt att hitta en Biltema-butik i närheten av dig. Oavsett om du bor i Kiruna eller Solna, finns det säkert en Biltema-butik i ditt närområde. För att hitta din närmaste butik kan du använda dig av Biltemas officiella hemsida.

Besök Biltemas officiella hemsida

På Biltemas hemsida, www.biltema.se, kan du enkelt hitta din närmaste butik genom att använda deras praktiska butikssökning. Gå till hemsidan och klicka på “Butiker” i menyn. Där får du möjlighet att söka efter din stad eller använda den interaktiva kartan för att hitta din närmaste butik.

Hitta Biltema i din stad

Oavsett var du befinner dig, kan du enkelt hitta Biltema-butiker i ditt område. Här är några exempel på populära städer som har en Biltema-butik:

 • Kiruna
 • Bromma
 • Solna
 • Kista
 • Nacka
 • Östersund
 • Stockholm city
 • Örnsköldsvik
 • Skåne
 • Falkenberg
 • Strömstad
 • Haparanda
 • Strängnäs
 • Sickla
 • Täby
 • Huddinge
 • Leksand
 • Stenungsund

Aktuella öppettider

Att veta öppettiderna för Biltema-butikerna är viktigt för att planera ditt besök och för att undvika att stå utanför stängda dörrar. Öppettiderna kan variera beroende på butik och dag. För att hitta de aktuella öppettiderna för din närmaste butik kan du använda dig av följande metoder.

Hemsidan

På Biltemas hemsida kan du hitta öppettiderna genom att besöka den specifika butikssidan. För att göra det, använd butikssökningen på hemsidan och välj din närmaste butik. Där hittar du öppettiderna för den butiken.

Öppettider påsk

Påskhelgen är en speciell tid då öppettiderna kan variera. För att ta reda på öppettiderna för Biltema-butikerna under påskhelgen, besök Biltemas hemsida och leta efter den aktuella informationen. De flesta butiker brukar ha förändrade öppettider under denna högtid.

Kontakta kundtjänst

Om du har svårt att hitta öppettiderna, kan du alltid kontakta Biltemas kundtjänst för att få den information du behöver. Kundtjänsten kan hjälpa dig med frågor om öppettider och annan information om Biltema.

Slutsats

Om du letar efter bil- eller hushållsrelaterade produkter, är Biltema en pålitlig återförsäljare med ett omfattande utbud. Med sina många butiker runt om i landet och användarvänliga webbplats kan du enkelt hitta din närmaste Biltema-butik och kolla upp de aktuella öppettiderna. Besök Biltemas hemsida och börja utforska dina shoppingmöjligheter idag!

Ofte stillede spørgsmål

Var ligger Biltema i Kiruna?

Biltema i Kiruna ligger på Vitjangsvägen 12.

När stänger Biltema i Stockholm city?

Biltema i Stockholm city stänger kl. 20:00 på vardagar.

Finns det en Biltema nära mig?

För att hitta en Biltema nära dig kan du använda Biltemas webbplats eller app och söka efter ditt postnummer eller ort.

Vilka öppettider har Biltema under påsken?

Biltemas öppettider under påsken kan variera beroende på lokalisering. För de senaste öppettiderna, besök Biltemas webbplats eller kontakta närmaste butik.

Var finns Biltema i Stockholm?

Det finns flera Biltema butiker i Stockholm, inklusive i närheten av Solna, Kista och Bromma. Du kan använda Biltemas webbplats eller app för att hitta en butik nära dig.

Kan man returnera varor köpta på Biltema?

Ja, Biltema erbjuder öppet köp och du kan returnera varor inom 30 dagar från köpdatumet. Varor måste vara i oanvänt skick och du behöver ha kvitto eller betalningsbevis med dig.

Har Biltema i Östersund en vikvägg till bil?

För att få detaljerad information om vad som finns i lager på Biltema Östersund rekommenderar vi att du kontaktar butiken direkt.

Har Biltema öppetider påsk?

Ja, Biltema har öppet under påsken, men öppettiderna kan variera beroende på butik. Vi rekommenderar att du besöker Biltemas webbplats eller kontaktar närmaste butik för att få uppdaterade öppettider.

Finns det Biltema i närheten av Nacka?

Ja, det finns en Biltema butik i närheten av Nacka. Du kan använda Biltemas webbplats eller app för att hitta närmaste butik.

Vad är öppettiderna för Biltema överby?

Biltema överby i Göteborg har öppet från kl. 9:00 till 20:00 på vardagar och kl. 9:00 till 18:00 på lördagar.

Artiklen Biltema – din guide till närmaste butik och öppettider har i gennemsnit fået 4.4 stjerner baseret på 30 anmeldelser